Blog

Nieuwbouw - Lentink Bouw

Inspiratie voor uw woning

U bent er helemaal uit. Geen bestaande woning maar nieuwbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring is niets ons te gek. Welk type huis u ook voor ogen heeft, Lentink Bouw staat voor vakmanschap en creativiteit. Voorafgaand aan de bouw bekijken we samen met de architect naar de beste vorm voor uw woonwensen.  Tijdens de bouw zorgt onze projectleider ervoor dat het proces volgens plan en binnen het afgesproken tijdsbestek verloopt. Kijk ook naar ons aanbod in concept woningen, mocht u nog inspiratie willen opdoen. Waar u ook voor kiest, kwaliteit is ons merk.

Lees meer
Tegelvloer - Lentink Bouw

Tegelvloer te Apeldoorn

Dit type vloer groeit in populariteit. We hebben in Apeldoorn een keramische tegel gelegd. De uitstraling is als die van echt hout, inclusief relief in de tegel. De keramische tegel is – in tegenstelling tot hout – prima te combineren met vloerverwarming. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lees meer
Renovatie - Lentink Bouw

Metselwerk reparaties

Als u een bestaande woning koopt is het wel eens nodig om reparaties te verrichten aan het metselwerk. Als het weer jaren lang vat heeft gehad op metselwerk, dan kan het gebeuren dat er reparaties nodig zijn. Het oog wil ook wat. Door het opknappen van het metselwerk haal je vaak de uitstraling van het hele huis op.

Lees meer