Over ons

Ruim 20 jaar aan ervaring!

Lentink Bouw realiseert al uw wensen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij zijn een betrouwbaar allround bouwbedrijf uit Doetinchem, komen onze afspraken na en nemen u zorg uit handen.  Onze vakspecialisten bedienen particulieren, maar wij staan ook klaar voor de zakelijk klant. Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit: “kwaliteit is ons merk”.  

Hoe maken wij deze belofte waar?

Ten eerste zorgen wij voor een bouwplan dat staat als een huis. Helder, transparant en zonder verrassingen. Wij werken samen met verschillende architecten die naar wens uw bouwplan  uitwerken voor bijvoorbeeld de nieuwbouw van uw woning. Ook  helpen wij u  graag met uw plannen voor verbouw of renovatie en begeleiden u in het gehele proces van A tot Z. Vanaf het eerste idee tot en met de oplevering van uw project. Ook na oplevering blijven wij bereikbaar voor uw opmerkingen en bevindingen. 

Concept woningen

Wij bieden concept woningen aan. Dit zijn slim bedachte woningen met vele opties tegen een scherpe prijs. Meer informatie vindt u onder concept woningen. Heeft u al een bouwplan en bent u geïnteresseerd in  onze bouwmogelijkheden? Of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.