verbouwing woonhuis Velp - Lentink Bouw

Verbouwing woonhuis Velp

OMSCHRIJVING

Een statig woonhuis weer helemaal bij de tijd. De begane grond geheel nieuw opgebouwd, voorzien van vloerisolatie en vloerverwarming. Dat brengt het wooncomfort op een heel hoog niveau. De badkamer kreeg een grote inloopdouche met een authentiek tegeldesign.

Lees meer
verbouw woonhuis Ulft - Lentink Bouw

Verbouw woning Ulft (entree keuken woonkamer – toilet)

OMSCHRIJVING

Deze relatie heeft er voor gekozen om de begane grond grondig  aan te pakken. De entree, keuken, woonkamer en het toilet mochten wij vernieuwen. Daardoor blijft de sfeer van uw woning overeind, maar waant u zich in een frisse nieuwbouwwoning.

Lees meer
verbouwing complete woning Arnhem - Lentink Bouw

Verbouwing complete woning Arnhem

OMSCHRIJVING

U herkent uw eigen huis niet meer na deze grondige verbouwing. Alles is weer fris en modern en klaar voor vele jaren woongenot. Wilt u weten hoe dat bij u zou uitpakken? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Lees meer
uitbreiding woning Ulft - Lentink Bouw

Uitbreiding woning Ulft

OMSCHRIJVING

Als nieuwbouw buiten bereik ligt of u gewoon op uw vertrouwde plek wilt blijven wonen. Voor een relatie uit Ulft hebben een uitbouw gerealiseerd. Een enorme verbetering van hun woongenot. Wonen alsof u een nieuw huis heeft, zonder te moeten verhuizen.

Lees meer
uitbouw Huissen - Lentink Bouw

Uitbreiding woning Huissen

OMSCHRIJVING

Stel u woont prima en wilt niet weg uit die gezellige buurt. Echter, wat meer ruimte om een mooie nieuwe keuken te plaatsen zou wel mooi zijn. Wij kijken graag met u welke mogelijkheden er zijn voor een uitbouw, net als bij deze klant in Huissen.

Lees meer
Lentink Bouw keuken badkamer

Verbouw woning Arnhem

OMSCHRIJVING

Soms wilt u  gewoon wat anders. Voor deze relatie hebben we de woonkamer vergroot en de badkamer gerenoveerd. Een enorme impact op uw woongenot – in positieve zin – tegen relatief weinig inspanning. Wonen alsof u  een nieuw huis heeft,  zonder te moeten verhuizen.

Lees meer
uitbouw Doetinchem - Lentink Bouw

Uitbreiding woning Doetinchem

OMSCHRIJVING

Voor een relatie in Doetinchem hebben we deze uitbouw gerealiseerd. De klant wilde meer ruimte en een echte woonkeuken. De lichtkoepel voegt extra daglicht toe. Mocht u ook iets soortgelijks hebben, wij helpen u graag met het uitwerken van uw wensen.

Lees meer
schuifpui Doetinchem - Lentink Bouw

Schuifpui Doetinchem

OMSCHRIJVING

Geef uw woning meer lucht door de tuin meer bij het huis te betrekken. Deze klant verving de achterdeur door een moderne schuifpui. Hiermee haalt u de tuin naar binnen en dit verhoogt het wooncomfort.

Lees meer
houtrot herstel - Lentink Bouw

Houtrot herstellen

OMSCHRIJVING

Je kent het allemaal wel. Geen zin of tijd om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dan kan houtrot optreden. Bij deze woning hebben we de pui naar de tuin weer strak gemaakt. Deze kan weer jaren mee.

Lees meer