verbouw zolder Zevenaar - Lentink Bouw

Verbouw zolder Zevenaar

OMSCHRIJVING

U heeft een ruime zolder en wilt deze opdelen in meerdere functionele slaapkamers? Ook dat doen wij met plezier voor u. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer
verbouw woonkamer, keuken en zolder Lochem - Lentink Bouw

Verbouw woonkamer, keuken en zolder Lochem

OMSCHRIJVING

Je kunt het natuurlijk zelf doen, maar deze klant gaf het werk graag uit handen. Het is immers onze professie en door onze ervaring komen wij niet voor onverwachte problemen te staan. Bij deze woning pakten we de zolder, keuken en woonkamer grondig aan. Lekker helemaal in het nieuw zonder zelf stress te hebben.

Lees meer
verbouwing woonhuis Velp - Lentink Bouw

Verbouwing woonhuis Velp

OMSCHRIJVING

Een statig woonhuis weer helemaal bij de tijd. De begane grond geheel nieuw opgebouwd, voorzien van vloerisolatie en vloerverwarming. Dat brengt het wooncomfort op een heel hoog niveau. De badkamer kreeg een grote inloopdouche met een authentiek tegeldesign.

Lees meer
verbouw woonhuis Ulft - Lentink Bouw

Verbouw woning Ulft (entree keuken woonkamer – toilet)

OMSCHRIJVING

Deze relatie heeft er voor gekozen om de begane grond grondig  aan te pakken. De entree, keuken, woonkamer en het toilet mochten wij vernieuwen. Daardoor blijft de sfeer van uw woning overeind, maar waant u zich in een frisse nieuwbouwwoning.

Lees meer
verbouw verdieping en kelder Arnhem - Lentink Bouw

Verbouw verdieping en kelder Arnhem

OMSCHRIJVING

Soms wilt u  gewoon wat anders. Voor deze relatie hebben we de verdieping en kelder verbouwd. Meer licht op de verdieping na het plaatsen van een moderne vlakke lichtkoepel en een heerlijk ruime inloopdouche.

 

Lees meer
verbouwing complete woning Arnhem - Lentink Bouw

Verbouwing complete woning Arnhem

OMSCHRIJVING

U herkent uw eigen huis niet meer na deze grondige verbouwing. Alles is weer fris en modern en klaar voor vele jaren woongenot. Wilt u weten hoe dat bij u zou uitpakken? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Lees meer
uitbouw woning Zutphen - Lentink Bouw

Uitbouw woonhuis Zutphen

OMSCHRIJVING

Zoekt u meer ruimte? Overweeg dan eens een uitbouw als deze. Dat geeft heel veel mogelijkheden om je keuken of woonkamer anders in te delen.

Lees meer
uitbouw woning Zevenaar - Lentink Bouw

Uitbouw woning Zevenaar

OMSCHRIJVING

Wilt u meer licht in uw keuken en lekker – bijna – buiten kunnen zitten in weer en wind? Overweeg dan eens deze uitbouw. Relatief eenvoudig maar tafelen krijgt een heel nieuwe dimensie.

Lees meer
uitbouw Velp - Lentink Bouw

Uitbouw woning Velp

OMSCHRIJVING

Wat een wereld van verschil, door een relatief kleine uitbreiding. Het hoeft niet altijd groot, groter, grootst te zijn om een wereld van verschil te maken. Wij denken graag met u mee om iets naar wens te realiseren.

Lees meer
uitbreiding woning Ulft - Lentink Bouw

Uitbreiding woning Ulft

OMSCHRIJVING

Als nieuwbouw buiten bereik ligt of u gewoon op uw vertrouwde plek wilt blijven wonen. Voor een relatie uit Ulft hebben een uitbouw gerealiseerd. Een enorme verbetering van hun woongenot. Wonen alsof u een nieuw huis heeft, zonder te moeten verhuizen.

Lees meer